Hopp i vår väder ♥

Hejsan! ♥ Nu ska jag dra till stallet och jag tänkte hoppa lite. Sen efter det ska jag till konfa. Bloggar nog senare! Men nu måste jag skynda !

Caroline Korsfeldt - Nirvana ♥

Hej! ♥ Nu kommer de bästa bilderna på ryttaren som vi kom dit för att se, Caroline Korsfeldt ♥

Fjärilar ♥

Hej♥ Idag har jag varit med Sofie(tryck på hennes namn för att komma till hennes blogg och hennes bilder ) och vi gick ner till en tävling på Åby ridklubb. Vi fotade massa i det härliga vårvädret, as nice! Under finns två stora bildbomber på hästarna! Men fösrt lite biler på fjärilarna som poserade så fint i buskarna. Puss ♥
'

Bildbomb 2, från tävlingen !

Bildbomb 1, från tävlingen !

Suddig....


Vad ska jag skriva här?

Tjenaa! ♥ Ligger just nu nerkrypt i sängen och lyssnar på lite musik. Har ingen feber idag, är bara förkyld och hostar apmycket.. Men tänkte i alla fall ta orken till att plocka lite i mitt rum, det är inte så fint efter att man varit sjuk, hihihihi...

Men nu tänkte jag köra lite Transformice, haha.. joina vettja?! ;)


Idag va första gången på längre det vart en 'riktig frukost'.. haha! xd

Flummvideo...

haha, lite sent men bättre sent än aldrig!
RESPONS TACK! ♥

Ut med Kajsa!

Hej! ♥ Eftersom jag och Kajsa troligen fått samma 'sjuka', så tänkte hon och jag att vi kan väl gå ut och gå lite. När man är sjuk måste man ju också få i sig lite friiisk luft.
Men har faktiskt fortfarande 36,7 grader. Så kanske kan jag tacka mitt immunförsvar! Men får se hur det blir ikväll, då brukar det alltid komma tillbaka ju..
Hörs sen, pusspuss! ♥

Day_large
Bild från we ♥ it.

Frisk?

God morgon! ♥ Fatta lyckan när jag vaknade i morse och termometern visa 36,7. Somnade med 39,6 grader, vaknade med 36,7. Fast nu har jag bara asont i halsen, sen har jag röda prickar i halsen, är det normalt när man är sjuk? Haha. Vet någon kan den ju slänga dit en kommentar!
Orkar tyvärr inte ta något kort, ligger nerbäddad i sängen. Kan ta kort tills lite senare! Puss ♥



Bråttom, igen

Hejsan awesome läsare! ♥ Nu är jag äntligen färdig för att dra till skolan. Har lite bråttom som jag typ alltid har när jag bloggar på morgonen! Jag måste gå nu, men hinner lägga up några bilder! Och jag hoppas Mysan bloggar lite idag. Hon är ju tyvärr hemma idag igen :/ ♥ KRYA GUMMAN

bjuder på en snabb bild! Pippitröjan idag o ett par jeans ! ♥

The O.C

Hejsan bloggen! Jag mobilbloggar nu lite snabbt. Jag orkar inte blogga nu när jag är sjuk. Jag är jätteyr, och nu har jag blivit förkyld också! Så vi hörs när jag blivit bättre.

Nu ska jag se på O.C, puss! // mysan!

Thai

Hej sötsaker! ♥ Nu sitter jag och är fullständigt proppmätt! Vi åt thaimat,chiken sa-tey(utalas tay, var bara tvungen att skriva det, haha). Ska nog snart gå ner o se på tv:n. Imorrn ska jag gå till skolan, troligen iallafall! Men vad jag ska göra efter vet jag inte, jag kanske skulle vara med Emma. Då kan väll vi mysa lite och så. Ta massa bilder, kanske göra en och annan videoblogg? Vi får väll se vad som händer och sker. Hoppas ni har en bra dag! Bloggar mer imorrn. Puss ♥

Sommar glass!

VIDEOBLOGG !

Hej ! ♥ Här snackar jag om saker o ting... haha !

Skype

Tjenare! ♥ Nu så skypear jag med Kajsa och snart ska jag nog ta något att äta. Jag har inte gjort så mycket idag heller, mest kollat på tv och spelat lite spel på datorn osv. Hoppas det blir en roligare fortsättning! Jag har jätte lust att baka men det är väll inte så bra att göra när man är sjuk, så nae det gör jag inte. Läsa orkar jag inte göra, har ingen lust med det nu iallafall. Jag är sötsugen hela tiden också, usch kan det bli värre? Skåpet har iallafall inte så mycket att erbjuda mig nu, men pappa kommer snart med påfyllning. Det skafaktiskt bli skönt att pappa kommer hem snart. Känner mig så ensam! Och han har handlat så då kanske jag kan ta en frukt eller nått.
Men för att stilla mitt sötsug kanske jag ska fixa mig lite popcorn, utan salt eller nått! Saltet som finns i påsen räker. För jag har hört att popcorn utan salt eller ågot är nyttigt. Det kan jag nästan förstå det är ju licksom majs.

Länge sen sist...

Hejsan! Emma här, nu var det länge sen jag blogga men jag vet inte riktigt varför jag inte har  bloggat. Men jag har inte orkat, haft tid eller nått att skriva om. Inte för jag har så mycket att skriva nu heller men jag saknade att blogga lite. Men idag är jag hemma från skolan, för jag tror jag håller på att bli sjuk. Mysan och Amanda är ju också hemma och är sjuka. Så idag kanske det blir mycket upptadering. Men jag hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Ha det bra! KRAM ♥




Fryseer..

Hej bloggen! Sjuklingen Mysan här som bloggar. Jag fryser som en jävla dåre, och skakar, hostar, och är yr och allt det dåliga som går. Tog precis en tablett, vet inte vad den heter, heheh.. Så jag hoppas jag blir bättre snart.
Nu tänkte jag bädda ner mig under täcket och kolla på O.C. Pusshej! ♥


Om ni aldrig har sett O.C förut säger jag bara.. GÖR DET !!


Febeeer...

Hejsan bloggen! Mysan här som bloggar. Jag kollar just nu på TV. Ska nog snart äta, får se hur mycket mat jag får i mej, har fått feber. Fyyy.. Jag fyller ju år på söndag, plus är det tjejkväll hos Jossan på lördag, blir nog att vara hemma resten av veckan och försöka bli frisk.
Hörs senare, pusshej! ♥

image description
Bild på Emma o mej från skolan. ♥

Fototips

Makaroner

Tjena! ♥ Nu sitter jag o kollar på Tv o äter makaroner o dricker lite cola! Ska fixa ett tips senare! Men inte än hehe.... Hoppas ni har det bra :) ♥

Länkbyte ♥

Myser med mig själv

Hej gullungar! ♥ Nu sitter jag o hostar o fräser, känner verkligen att det var väll behövt att stanna hemma! som jag känner mig nu känner jag för nästan at jag behöver vila en dag till....Men det känns som jag kommer efter så mycket i skolan! Usch hatar den känslan! Men jag väljer min hälsa före skolan, för om jag mår dåligt gåre ju ändå inte bra i skolan licksom. Men i alla fall, mycket bloggande betyder glada läsare, så jag ska försöka göra er SUPER-DUPER-MEGA GLADA idag. Tips är på ingång sen kommer ni få läsa lite vad jag håller på med.
Te - min hjälte ♥
Här spelar jag ett as kul spel som heter Transformice eller TFM ♥! Ganska svårt för nybörjare, men kul när man lär sig det. Många tycker det är ganska töntigt efter som man är en mus som ska ta en ost o gå in i mål! Det är mycket svårare än vad man tror!
om du ska spela kan du antingen göra en "mus-gubbe" då trycker du på "Opprett bruker"man måste inte ha nån mail eller nått ! Bara komma på ett namn o lösenord! Om du bara vill testa en gång så trycker du bara på "Send" ♥   Tryck HÄR för att komma till sidan!

Bloglovin ♥

Glöm inte att följa ! ♥
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3512943/amiciz?claim=z828hjsquma">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Super förkyld !

Hejsan! ♥ Idag är jag super förkyld så jag gick inte till skolan! Jag vill heldre vara hemma o ta det lugnt så jag orkar med torsdag o fredag o helgen så klart. För i morrn ska jag rida på NORF( jag skulle doch ha ridit Ragge idag, men nae...) och sen på fredag ska jag vara med Mysan då ska vi gå på stan o sen ska vi hem till mig o mysa!
Idag ska jag ta tag i bloggningen eftersom jag ändå är hemma, jag tänkte ge lite foto tips, ni kan nog kika in på bloggen ganska ofta för jag har ganska mycket jag kan skriva! Så det kan bli många inlägg.
Myser med kissen min ♥
haha, bjuder ... ♥

Rensa garderooben

Tjenare bloggeen! Mysan här, fick faktiskt lust att blogga..
Jag är på så himla bra humör just nu. Det är soligt, tjihuu. Gick faktiskt ut förut och solade lite. Nu tänkte jag städa mitt rum, sen ska jag rensa min garderob, gjorde aldrig det för ett tag sen då jag skrev det...

Sen ikväll blir det att ha en sån där 'ta hand om sej själv-dag', som alla skriver att dom har varje söndag, haha! ;)

En bild jag tog förut!

Ute i skogen!

Hej bloggen! Det är mysan här som mobilbloggar. Jag är just nu ute i skogen med Kajsa o Otto och chillar och tar det lugnt, asskönt!
Jag sov hos otto inatt med Kajsa o Essis. Vi har mest tagit det lugnt och så!

Senare ikväll ska vi få några gäster, då ska vi kolla på Melodifestivalen, ska bli kuligt! ^^ Heja Danny, Loreen och Ulrik Munther..

Men ha en bra dag, puss & kram!

Ute i skogen

Hej bloggen! Det är mysan här som mobilbloggar. Jag är just nu ute i skogen med Kajsa o Otto och chillar och tar det lugnt, asskönt!
Jag sov hos otto inatt med Kajsa o Essis. Vi har mest tagit det lugnt och så!

Senare ikväll ska vi få några gäster, då ska vi kolla på Melodifestivalen, ska bli kuligt! ^^ Heja Danny, Loreen och Ulrik Munther..

Men ha en bra dag, puss & kram!

Tidsinställt

Hej! ♥ Nu är vi i skolan och gör något kul (tidsinställtinlägg). I efter middag ska jag till stallet och rida! Tror det blir en uteritt !
En bild på mig o mysan ♥

Skola snart !

Hejsan sötisar ♥ Nu är jag färdig för skolan! Ska snart ta mig till bussen. Jag måste bara säga usch vilken uppdatering i går! Fy på oss...men det är bara jag som vill starata bloggandet igen, så ni får väll läsa det jag skriver i alla fall, hihi.
Jag plattar håret
Pippi/fiskar-tröjan på idag!

Små shopp

Tjenare! ♥ Nu har jag kommit hem från stan och från Mysan. Jag pluggade nyss på spanska glosorna tills i morgon.  Snart ska jag ta mig något att äta! Men iallafall idag på stan köpte jag...
ett par trosor från Gina Tricot, 59 kronor
söt liten rosett på trosorna
Sen en super SÖT liten plånbok typ, som man kan ha kort o lite pengar i. Perfekt till min skinjacka, kan inte ha min stor plånbok till den! MIQ, 39 kronor

Waynes coffee

Tjenare! Mysan här som mobilbloggar. Jag sitter på waynes i stan just nu med Cajsa och Amanda. Vi struntade i att gå till Friskis & Svettis, vi shoppar i stället! ;)

Kan visa sen vad vi köpt, har lust att köpa en tröja eller ett par byxor, så det ska jag leta efter! ^^

Ha en bra fortsatt dag, pusshej!



Staden

Hejsan! ♥ Nu ska jag, Mysan och Cajsa åka in till stan. Vi tänkte träna men vi orkar inte, hehe. Imorrse så var jag i stallet o longera Ragge o sen körde jag lite frihetsdressyr osch sånt. Hoppas ni får en bra dag ! ♥

Hemma spa tips

Mysan här!

Hejsan bloggen! Ber 1000 gånger om ursäkt för att jag inte bloggat, men ska försöka bättra mej nu.

Jag är ledig från skolan idag, för att jag skulle till tandläkaren, kom precis hem därifrån, inga hål här inte! ;). Sen lite senare ska jag på en väns begravning. Kommer nog vara riktigt sorgligt!

Sen i morrn är det studiedag också. Då ska jag in till stan med några.. Aja, mer om det sen eller i morrn. ^^

Bjuder på en bild jag tog nyss, osminkad..

New in Amanda

Tränings tips, Amanda

(Jag hoppas att ni ser vad det står, det laggade väldigt mycket ! ) ♥

Hold your head up high

Nomy - Hold your head up high! ♥

Morgon !

God morgon ! Oj vad vi har uppdaterat bra i går! Eller inte... men vi har lovat varanndra att det ska bli ändring på det nu ! Så tappa inte lusten att läsa våran blogg än. För den är på bättrings vägen nu. Hinner tyvärr inte blogga mer just nu för jag måste ta mej ner till bussen snart och vill helst inte springa. Som jag fick göra föra gången jag bloggade på morgonen.


tröjan idag ! ♥

Monte Carlo

Tjenare! ♥ Jag lyssnar just nu på musik och ska snart ta på mig pyjamas. Jag tänkte kolla på en film som heter Monte Carlo nu. Detta blir nog mitt sista inlägg för idag. God natt!



Melodifestivalen

Tjena allihoppa! Mysan här. Sitter här med familjen, och några 'gäster' och kollar på melodifestivalen. Vi har det asmysigt! ^^ haha!

Förut åt vi mat, det var asgott. Vi åt pomme, kött och bea-sås. Hur gott som helst!

Men nu ska jag kolla vidare! Pusspusss.

Tävling hos Juliahofsweden

Vi är med och tävlar om att bli Dagens Blogg hos Juliahofsweden.
Juliah är en tjej som har gått igenom mycket. Hon har förlorat sin mamma, sin pappa och sin ena syster. Men Juliah är stark och kämpar vidare, och lever idag med sin låtsaspappa och sin andra syster!
Hennes blogg är väldigt intressant, hon hjälper andra, lägger in fina kort, har massa roliga tävlingar och annat intressnat. Tycker ni ska kolla in bloggen här!


Bildbomb!

Bilder på Doris

HAHHAHAHA, suddig, men HAHA.
Det var massa bilder på Sofies tokigt söta hund, Doris ♥

Vår dag

Hejjsan! Just nu sitter jag och väntar på att Mysan ska komma hem till mej. Hon borde komma snart. Idag ska Mysan och jag va uta massa i detta vår väder. Vi ska ut och fota Asta, sen kanske bara vara ute och hitta på nått. Sen kommer vi nog sitta vid datan osv. Jag har inte bloggat på ett tag nu, och det har ju inte Mysan och Amdna gjort så mycket heller. Men nu ska vi ta tag i bloggen igen. Vi lovar! KRAM


happy face, med det bjuder jag på, det är ju för tusan vår!




Morgon flum

(som ni kanske märktm jag har photoshop nu ! ♥)

Tröja

Tänkte ju visa tröjan jag köpte igår på stan när jag var där med Cajsa! Den är köpt på Gina Tricot för 199 :-
Jag hittade asmycket snyggt på stan igår, problemet var att jag typ inte hade några pengar med mej. Men måste snart in till stan igen, klagar alltid på att jag inte har några kläder..



Den är snyggare när man har den på sig xd...

Shoppat

Städ-time

Tjenare! ♥ Mysan här som bloggar. Jag sitter vid datan, lyssnar lite på musik m.m. Tänkte blogga lite snabbt bara, för nu har jag lite att stå i...
Senare tänkte jag också visa vad jag köpte på stan igår.. (eftersom jag bloggade inte så bra igår, så glömde det då!) Sen ikväll ska vi faktiskt grilla! MMMMMMMM. Blir våran andra grillning iår. Vi premiärgrillade förra helgen. ^^

Emma tipsar

Amanda Tipsar

Monsoon ♥

Tokis Hotel - Monsoon! ♥

Missa bussjäveln

Godmorgon sötisar! Kom precis hem, jag (mysan) missade bussen, så får ta en som går om ca 45 min. Klantigt, men så är det, va astrött och vaknade rätt sent, så det vart så! Hahah.

Igår bloggade vi inte aå mycket, sorry! Men lämna oss inte för det! För idag har vi fixat några tidsinställda m.m.

Men nu ska jag sitta lite vid datan, hihi! Puss.

Bild från igår...

Bråttom

Hejsan ♥ Amanda som skriver ! Just nu har jag väldigt bråttom! Jag måste egentligen gå nu! Men jag hinner säga ett par ord. Hoppas ni får en bra dag och fortsätt kolla på våran blogg! idag har jag hunnit göra ett mycket mer intressantare inlägg än i går det kommer upp vid ca 12:06 ! Kolla då så får ni ett tips.
Inte så bra bild men detta coola tryck har jag på min tröja idag ! ♥

Amanda New in

Hejsan ♥ Nu sitter jag ny duschad och äter apelsin. Det är så gott o typ friskt! Idag har jag o Emma varit o ridit på NORF, det gick bra för mig, men Emma ramlade av. Men det gick bra, hehe!
Idag så åkte vi ju in till ungdomshälsan o va där, sen gick vi och åt på Mackis. Sen han vi slänga ett öga inne på Monki och där hittade både jag o emma linnen som vi köpte. Jag är super nöjd med mitt köp! Linnet kostade 200 kr och blir perfekt i sommar/vår ! ♥

Dagens låt

Håkan Hellström ♥ - Jag hatar att jag älskar dej...

samma igen

Har samma outfit idag ! Tyvärr laggade min dator igår så kunde inte fixa något speciellt inlägg idag ! Men mobilbloggar så ni får något i alla fall ! // Amanda

Tips för bättre hy

Drick mycket vatten!
• Pilla inte i ansiktet/på finnarna med skitiga fingrar!
• Jag har hört, att om man inte lider av acne, utan har bara enstaka finnar, ska man bara tvätta ansiktet morgon och kväll med vatten, alltså inga starka produkter.
• Sov aldrig i smink!
• Använd helst inte foundation, det låter inte huden andas. Använd helst mineralpuder!

• Tänk på att det samlas massa bakterier i foundationsvampar, det orsakar finnar! Använd i sånna fall hellre foundation-borste (men kom ihåg att tvätta den ibland)!

Påväg till stan

God morgon! Just nu sitter vi på bussen på väg till stan. Vi bloggar senare när vi kommer hem, puss!

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej! Vi är fyra tjejer på 15 år som bor i Norrköping. Vi går i samma klass, och har gjort det i hela våra liv. I vår bloggg kommer vi skriva om vår vardag, lägga ut tips och outfits. Hoppas du gillar våran blogg och kommer tillbaka snart. XOXO




RSS 2.0