Godnatt inlägg

Hejsan! Emma här. Jag har inte bloggat nått idag för jag har inte haft nått roligt att blogga om. Men nu tänkte jag bara slänga in ett godnatt inlägg med lite fina godnatt-weheartit bilder. Så god natt på er alla finisar som läser våran lilla blogg!

Halloween!

Hejhej, Nu är det Amanda som skriver! Nu är jag och Sofie hemma från att ha varit hemma hos Mysan. Vi gick bus eller godis, haha! Vi är för busiga! Vi fick faktiskt lite godis, och sen massa skratt! Nu sitter iallafall jag och Sofie och kollar på "99 saker med Erik & Mackan" och snart ska vi ner och hemta våra Ben&Jerrys half baked, YUMY! 
 

Trainlife >> Norrköping

Hejsanhejsan!
Kajsa here. är äntligen hemma i Norrköpiing, puh. Har verkligen nått imot att åka tåg. Tror det beror på min låga halt tålamod, haha! Nu tänkte jag sätta mig framför "Bonde Söker Fru" med lite varm chocklad, yummii.
lägger ut lite allmäna bilder!
 
 
 

1 meter !

 
Hejsan,Nu är det Amanda som skriver och jag tänkte berätta lite om hur min dag har varit än så länge. Den har iallafall varit toppen. Det började med att jag och Sofie gick upp vid tio och åt frukost. Sen cyklade vi till stallet och tog in Ragge och mockade o fixade allt. Sen red vi till ett ridhus som är nära vårt stall och så red vi lite där. Vi hoppade och vi hoppade upp till en meter! Han var på verkligen på hopp-humör! Han ökade innan hinderna och sånt, så det var jättekul! När vi kom hem så åt vi lite av en kladdkaka vi gjorde igår, MUMS! Sen har vi kanske lite roliga planer på gång, men ag säger inget än..hihi!        Gammal bild på mig och Ragge↓                                                                                                   '
 
 
 
 
 
 

@Teenager Post, Teenager Derp

 
 
 
 
 

Frukost!

GodmorgonMysan här. Jag vaknade rätt så sent idag, vilket jag gjort typ varje dag. Får nog ta och sätta en klocka eller nått, haha! :D Jag åt precis upp min frukost i alla fall! Idag ska jag bara ta det lugnt och chilla lite. Måste städa mitt rum, sen tänkte jag väl mest typ titta på Vampire Diaries eller nått. Så det blir najs! :thumbup:
 

Godmorgon!

Hejhej!
Kajsa skriver. Har precis vaknar och nu tänkte jag göra lite frukost till kissemissen och mig. Han äter nämligen  "människomat" haha. Ost, skinka, mjölk ect. Jag vet att han kanske inte mår bäst av sådan fet och kalorifyld mat menmen. Han gillar det!
Idag ska jag åka tåget tillbaka till mamma, mina föräldrar är skilda och min pappa bor i Katrineholm. Är mesta dels hos min mamma i Norrköping där jag har skola, vänner osv.
Ha det toppen!

Fluffiiiiiii
 

Vampire Diaries

Tjenare! Mysan här. Tänkte att jag kan slänga in ett inlägg. Just nu messar jag lite med Kajsa, och såg precis klart andra avsnittet av The Vampire Dairies (stavas det så? Haha). Kollar egentligen på Pretty Little Liars. Men har kollat alla avsnitt som kommit ut av det än sålänge, så för att jag ska ha nått att titta på sålänge, fick det bli Vampire Dairies. Fast det är asbra! Är redan fast, hahah! ^^

Ska nog kolla ett till avsnitt, sen tänkte jag sova! God natt ❤

Outfit

Hej där! Emma här! nu har Mysan och Cajsa gått hem för ett tag sen och nu sitter jag bara i mitt rum och lyssnar på musik. Jag tänkte bara visa vad jag har på mig i dag. Jag vet inte varför bilden vart så himla kornig. Kanske va lite för mörk. Men den duger ialla fall hoppas jag. Ha det bra!
 
 
Stickad tröja - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot
Halsring - Style by Tyra

Mys med familjen!

Hejsan!
Jag kom nyss in och sitter just nu i raggisar och hoddie och värmer mig framför kaminen. Det är så himla kallt ute, helt sjukt!
Aja, drack nyss te och åt macka, mumss. Tänkte att jag skulle lägga mig tidigt idag men vi får väl se ;)
Gonatt iallafall!

Bildbomb

Tjenare! Mysan här.. Förut va ju jag, Emma och Cajsa inne i staden och fotade. Jag fotade Emma och Cajsa. Vi fick några asbra bilder! Lägger in en liten bildbomb, PUUSS.
 
 
Fotograf: My Lestander
Utrustning: Canon EOS 60d + Canon EF 50mm
 

Fotodag

HejHej! Emma här! Nu har vi bestämt oss för att börja blogga igen. Bra va? Idag har jag, Mysan och Cajsa vart i stan och fotat. Massa bilder kommer senare. Annars just nu sitter jag och Mysan och redigerar massa bilder och lyssnar på musik. Jag kan blogga mer senare. Ni kan få se ett oredigerat smak prov från tidigare idag. Puss och Hejj ♥ 
 

Hej!

Hejhej,
Kajsa här! Jag är 15 år och går i skolan ute på vikbolandet som de andra tjerorna. haha, det suger!
Vi fyra har alltid lika kul med varandra och garvar så sjukt mycket när vi ses. Jag kommer personligen skriva/lägga upp bilder på outfits, umgängen med vänner och mina allmäna vardagar ect.

Just nu sitter jag hemma och ser på nickelodeon, haha.
Ska ut och träffa några vänner men det blir nog senare ikväll. Hoppas allt är bra med er!
 
kass bild men min mobil är sååååå rensad..
 
 
 

Insperation!

Tjena, Amanda här igen. Nu har jag pusslat ihop en liten insperations bild med skor. Inte direkt så jätte kreativ, men det är något iallafall. 
 
DR Martens: Passa perfekt nu till hösten och vintern!
Jeffrey Campbell: As snygga fest skor! Passar till vardagen också. Finns i många olika färger och modeller så man kan hitta dom som passar ens egen stil. Mina egna favoriter är de svarta med trä klack och de svarta/vita med spetz.
Converse: En klassiker som alltid passar, men blir lite kallt att ha converse i vinter. Om man inte har fodrade förstås. 
 

Today

Hejsan, det är Amanda som skriver. Just nu sitter jag och sofie och myser vid datorerna. Vi har inte gjort något speciellt idag. Jag tänkte lägga upp en video, men mitt internet låter mig inte göra det....men, jag ska försöka lite senare igen. Imorrn ska jag och sofie åka till Ragge och rida. Troligen ska vi åka till ett ridhus och rida där, men det är inte säkert än. Ragge har varit utan skor i cirka två månader nu för att han har så dåliga hovar, de var helt förstörda för att han tappat så många skor men idag fick han nya! Så imorrn ska vi troligen hoppa och jag har nte hoppat Ragge på jätte länge eftersom han inte haft några skor.
 
En liten bild på Raggis! 

Tillbaka med en nykomling !

Hej! Amanda här och nu är det såhär att vi har tänkt att börja blogga här igen , och nu har en till liten tjeja joinat oss, Kajsa! 
Just nu sitter jag med Sofie och vi lyssnar på One Directions nya låt, Little things. DEN ÄR SÅ HIMLA FIN! Kan inte sluta lyssna på den, hihi! Idag har vi varit hos Sofie och varit ute med hennes hund Doris ochlite sånt. Sen åkte vi till stallet och red lite på Ragge. Vi red två på honom och så skulle vi galoppera.. men det blev ingen galopp det blev bara tre bockningar, men vi satt kvar! Haha, han är för söt! 
 
Här har ni lite mysiga låtar:
 
 
 
 
Puss o Kram ♥
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej! Vi är fyra tjejer på 15 år som bor i Norrköping. Vi går i samma klass, och har gjort det i hela våra liv. I vår bloggg kommer vi skriva om vår vardag, lägga ut tips och outfits. Hoppas du gillar våran blogg och kommer tillbaka snart. XOXO




RSS 2.0